Installatie & maatwerk

Wij hebben automatiseringen voor allerlei toepassingen. Of het nu gaat om slagbomen of poortautomatisering voor schuif of draaipoorten, alle toegangen kunnen ongeacht de grootte volledig geautomatiseerd worden. Zelfs als er nog geen enkele vorm van afsluiting aanwezig is kunnen wij in samenwerking met onze siersmederij Klaassen Toegangscontrole of via een van onze andere dealers u een totaal oplossing bieden.

Installatie

Het installeren van poortautomatiseringen is geen eenvoudige klus, precisie, het gebruik van de juiste installatie materialen en een uiterst nauwkeurige programmering zijn de vereiste voor een veilig functionerend en storingsvrij systeem. Indien u dit liever aan ons over laat zullen wij het installeren van a tot z voor u verzorgen. Wilt u besparen op de installatie van uw poortautomatisering of slagboom dan kunt u wel een hoop voorwerk doen zoals de aanleg van lege leidingen en eventueel het trekken van de kabels. Hiervoor verzoeken wij u ons te contacteren zodat wij u van het juiste advies en de eventueel benodigde materialen.

Eindeloze mogelijkheden

Dat uw slagboom of poortautomatisering middels een druk op de knop van een handzender opent of sluit is bijna vanzelfsprekend. De mogelijkheden om toegang te verlenen of weigeren zijn echter nagenoeg onbeperkt. Een aantal voorbeelden zijn: Munt of kaartautomaten, tagreaders, lusdecties, gsm-modules, intercomsystemen. Voor de uitleg van deze systemen kijkt u op http://www.klaassentoegangscontrole.nl/toegangscontrole/.

Laagste prijsgarantie

Uiteraard wilt u niet teveel betalen voor uw product, daarom zullen wij de prijzen van onze producten en de bijbehorende voorwaarden over nemen indien u elders poortautomatisering, slagbomen, verkeerspalen of garagedeuraandrijvingen voordeliger kunt vinden. let op, alleen geldig voor (zelf) installateurs en zakelijke afnemers. Indien u een installatie op locatie wenst betaald u altijd de Nederlandse advies verkoop prijzen welke op onze site staan.

Omdat wij alleen kunnen concurreren met officiële verkooppunten van FAAC in Nederland zijn er uitzonderingen:
– De laagste prijsgarantie geldt niet voor sites als Marktplaats, Ebay, Amazon en andere prijsvechters.

– Vanwege het verschil in inkoopprijzen kunnen wij (meestal) ook niet concurreren met verkopers in landen welke buiten de Benelux vallen. Houdt er wel rekening mee dat deze aanbieders vaak geen service verlenen en tevens geen garantie geven.

– Producten verkregen op een andere manier dan via onze site kunnen wij niet installeren. Ook voor het verkrijgen van onze service dient u uw producten bij ons te hebben aangeschaft.

– De laagste prijsgarantie is alleen geldig voor orders boven de €100,00 inclusief BTW en verzendkosten