Installatie &Amp; Maatwerk
Totaaloplossingen van A tot Z

Alles goed geregeld

Wij hebben automatiseringen voor allerlei toepassingen. Of het nu gaat om slagbomen of poortautomatisering voor schuif of draaipoorten, alle toegangen kunnen ongeacht de grootte volledig geautomatiseerd worden.

Of het nu gaat om slagbomen of poortautomatisering voor schuif of draaipoorten, alle toegangen kunnen ongeacht de grootte geautomatiseerd worden. Zelfs als er nog geen enkele vorm van afsluiting aanwezig is kunnen wij u in samenwerking met onze siersmederij Klaassen Toegangscontrole, of via één van onze dealers, een totaaloplossing bieden.

Installatie

Het installeren van poortautomatiseringen is geen eenvoudige klus. Het gebruik van de juiste materialen, precisie en een uiterst nauwkeurige programmering zijn de vereiste voor een veilig functionerend en storingsvrij systeem.

Indien u dit liever aan ons over laat zullen wij het installeren van a tot z voor u verzorgen. Wilt u besparen op de installatie? Dan kunt u zelf natuurlijk een hoop voorwerk doen zoals de aanleg van lege leidingen en eventueel het trekken van de kabels.

Betrouwbaar, degelijk en betaalbaar

Eindeloze mogelijkheden

Dat uw slagboom of poortautomatisering middels een druk op de knop van een handzender opent of sluit is bijna vanzelfsprekend. De mogelijkheden om toegang te verlenen of weigeren zijn nagenoeg onbeperkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan munt- en kaartautomaten, tagreaders, lusdecties, gsm-modules en intercomsystemen.

Poortautomatisering bezorgt u een veilig en comfortabel gevoel. Met één druk op de knop bent u verzekerd dat uw terrein is afgesloten. De uitstraling voor uw woning of bedrijf, veiligheid en gebruiksgemak zijn voor ons daarbij het uitgangspunt.

Samen met u bedenken wij de meest ideale oplossing als het gaat om poorten en hekwerk welke compleet op maat gemaakt worden waarbij ook de volledige installatie tot de mogelijkheden behoort. Voor een impressie van onze handgemaakte producten verwijzen wij u naar onze website van Klaassen Toegangscontrole.

Of het nu gaat om relatief eenvoudige poortautomatisering of een totaaloplossing met intercom en videosysteem, in combinatie met onze kennis en jarenlange ervaring bent u bij ons altijd verzekerd van een betrouwbare, degelijke en betaalbare installatie.

Installatie &Amp; Maatwerk
Voor (zelf) installateurs en zakelijke afnemers

Laagste prijsgarantie

Uiteraard wilt u niet teveel betalen. AS Toegangstechniek hanteert daarom een laagste prijsgarantie. Wij passen onze prijs aan en nemen de bijbehorende voorwaarden over indien u elders poortautomatisering, verkeerspalen, slagbomen of garagedeuraandrijvingen voordeliger kunt vinden.

Omdat wij alleen kunnen concurreren met officiële verkooppunten van FAAC in Nederland zijn er enkele spelregels.