Ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop bij AS Toegangstechniek? Dan kunt u een artikel eenvoudig binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, ruilen of retourneren.

Indien u na ontvangst van uw bestelling niet geheel tevreden bent met één of meerdere artikelen, dan is het uiteraard altijd mogelijk om deze te retourneren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het aankoopbedrag voor deze artikelen retour te ontvangen.

Uitgezonderd van het recht tot retourneren zijn de volgende type artikelen:

  • – Speciaal op maat gemaakte of aangepaste artikelen
  • – Speciaal bestelde artikelen die normaal niet in ons assortiment zitten
  • – Producten waarvan een code of verzegeling is verbroken, zoals software en computers
  • – Onderdelen die duidelijk gebruikt en/of gemonteerd zijn

Indien u één of meerdere artikelen wilt retourneren, dan kunt u dit eenvoudig doorgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via +31 (0) 33 – 20 22 13 2.

Retouradres en verpakkingsadvies

Stuurt u een of meerdere artikelen terug? Zorg dan altijd voor een degelijke verpakking zodat de artikelen onderweg niet kunnen beschadigen. Gebruik nooit de originele productverpakking aangezien het artikel daardoor onverkoopbaar wordt. Gebruik idealiter hiervoor de doos waarin wij de bestelling verzonden hebben.

Verpak de artikelen altijd zo goed mogelijk en voorzien van de originele verpakking. U kunt de artikelen vervolgens naar ons versturen via een vervoerder van uw keuze. Aangezien het vervoer op dat moment voor uw kosten en risico is, kunt u het beste de zending altijd aangetekend versturen. Vergeet niet om daarbij altijd om een verzendbewijs te vragen.

Het adres waar u naar kunt versturen is:

AS Toegangstechniek
Voltweg 7
6662 PT ELST
Nederland

Zodra de retourzending bij ons is ontvangen, zullen we de artikelen beoordelen en, indien akkoord, de creditering direct voor u in orde maken. Indien een complete bestelling retour wordt gezonden, zullen we uiteraard ook de in rekening gebrachte verzendkosten en eventuele transactiekosten crediteren.