Service

Ruilen en retourneren zonder gedoe

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Bij AS Toegangstechniek kunt u een artikel binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, ruilen of retourneren. Binnen deze termijn kunt u het artikel rustig  beoordelen. Uiteraard kunt u alleen ongebruikte artikelen terugsturen in de originele onbeschadigde verpakking.

Ruilen

Voldoet een artikel op zich wel aan uw wensen maar wil je liever een andere uitvoering? Wij regelen dit graag voor u. AS Toegangstechniek hanteert géén omruil procedure maar werkt met retourneren en opnieuw bestellen.

Indien u dus één of meerdere artikelen wenst te ruilen, dan kunt u deze eenvoudig retourneren. Het aanschafbedrag zullen wij binnen 10 crediteren en terugstorten op dezelfde wijze als dat u betaald heeft. U kunt vervolgens direct de nieuwe artikelen bestellen zonder op de verwerking van uw retour te hoeven wachten.

Retouradres en verpakkingsadvies

Wilt u één of meerdere artikelen retourneren? Zorg dan altijd voor een degelijke verpakking zodat de artikelen onderweg niet kunnen beschadigen. Gebruik nooit de originele productverpakking aangezien het artikel daardoor onverkoopbaar wordt en wij de kosten voor het opnieuw verpakken in mindering moeten brengen op het aanschafbedrag. Gebruik bij voorkeurhiervoor de doos waarin wij de bestelling verzonden hebben. Verpak de artikelen zo goed mogelijk en voorzien van de originele verpakking.

U kunt de artikelen vervolgens naar ons versturen via een vervoerder van uw keuze. Aangezien retourneren voor uw kosten en risico is, kunt u het beste de zending aangetekend versturen. Vraag daarbij altijd om een verzendbewijs zodat in geval van eventuele problemen uw zending getraceerd kan worden.

Ons adres voor retourzendingen is:

AS Toegangstechniek
T.a.v. retouren webshop
Voltweg 7
6662 PT Elst

Zodra de retourzending bij ons is ontvangen, zullen wij de artikelen beoordelen en, indien akkoord, de creditering direct voor u in orde maken. Indien een complete bestelling retour wordt ontvangen zullen wijook de eventueel door ons in rekening gebrachte verzendkosten volledig aan u crediteren.

Vragen of opmerkingen?

Stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in en u ontvangt binnen één werkdag antwoord. Liever telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren op +31 (0) 33 – 20 22 13 2.