Service

Uw bestelling altijd snel in huis

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over de FAAC webshop, ons assortiment of uw bestelling. Kunt u hier geen antwoord of oplossing vinden, neem dan even contact op zodat wij u verder kunnen helpen. telefonisch contact? Bel ons dan op +31 (0) 33 – 20 22 13 2.

Bestellingen die op voorraad zijn en op werkdagen, uitgezonderd op nationale feestdagen, vóór 15.00 zijn ontvangen en betaald, worden diezelfde dag nog verzonden of voor u klaargelegd in ons magazijn in Elst om af te halen.

Bezorgkosten

Bestellingen met een waarde boven de € 100,- worden gratis verzonden binnen Nederland. Daaronder rekenen we voor de meeste artikelen € 7,50 verzendkosten. Voor België en Duitsland worden de actuele verzendkosten bij het invullen van uw adresgegevens weergegeven.

Volg uw bestelling

Per e-mail houden wij u op de hoogte over de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is ingepakt en wordt aangeboden aan de vervoerder, ontvant u een Track en Trace code per e-mail. Met deze code kunt u uw bestelling volgen en bekijken hoe laat de bezorger deze naar verwachting komt bezorgen.

Afhalen in Elst

U kunt een bestelling ook afhalen in ons magazijn in Elst nadat u de afhaalbevestiging per e-mail heeft ontvangen. Ter voorkoming van fraude vragen wij u om uw legitimatie bij het afhalen van uw bestelling.

Vragen of opmerkingen?

Stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in en u ontvangt binnen één werkdag antwoord. Liever telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren op +31 (0) 33 – 20 22 13 2.