Service

Wij willen dat u tevreden bent

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over de FAAC webshop, ons assortiment of uw bestelling. Kunt u hier geen antwoord of oplossing vinden, neem dan even contact op zodat wij u verder kunnen helpen. telefonisch contact? Bel ons dan op +31 (0) 33 – 20 22 13 2.

Beny u niet tevreden met uw aankoop? Bij AS Toegangstechniek kunt u een artikel binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, ruilen of retourneren. Binnen deze termijn kunt u het artikel rustig  beoordelen. Uiteraard kunt u alleen ongebruikte artikelen terugsturen in de originele onbeschadigde verpakking.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 10 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retourneren van de artikelen naar AS Toegangstechniek zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u de retourzending met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan AS Toegangstechniek binnen 10 dagen na aanmelding van het retour naar ons te versturen. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending aan u crediteren.

Ruilen

Voldoet een artikel op zich wel aan uw wensen maar wil je liever een andere uitvoering? Wij regelen dit graag voor u. AS Toegangstechniek hanteert géén omruil procedure maar werkt met retourneren en opnieuw bestellen.

Indien u dus één of meerdere artikelen wenst te ruilen, dan kunt u deze eenvoudig retourneren. Het aanschafbedrag zullen wij binnen 10 crediteren en terugstorten op dezelfde wijze als dat u betaald heeft. U kunt vervolgens direct de nieuwe artikelen bestellen zonder op de verwerking van uw retour te hoeven wachten.

Retourneren

Indien u na ontvangst van uw bestelling toch niet geheel tevreden bent met één of meerdere artikelen, dan is het uiteraard altijd mogelijk om deze te retourneren voor een ander type of uitvoering. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het aankoopbedrag voor deze artikelen retour te ontvangen.

Uitgezonderd van het recht tot retourneren zijn artikelen die op maat gemaakt zijn, artikelen die normaal niet in ons assortiment zitten, artikelen waarvan een code of verzegeling is verbroken en artikelen die gebruikt zijn.

Vragen of opmerkingen?

Stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in en u ontvangt binnen één werkdag antwoord. Liever telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren op +31 (0) 33 – 20 22 13 2.