Service en garantie

Bestellen in de webshop van AS Toegangstechniek is eenvoudig maar vooral veilig. Mocht u vragen hebben over uw bestelling of een artikel? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om samen tot een oplossing te komen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retourneren van de artikelen naar AS Toegangstechniek zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Aangesloten bij Webwinkel Keurmerk

AS Toegangstechniek is aangesloten bij WebwinkelKeur Keurmerk, een onafhankelijk keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Webwinkel Keurmerk zorgt ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden.

Heeft u een bestelling geplaatst in onze webshop? Dan ontvangt u na enkele dagen een uitnodiging om uw ervaring te delen. Alle ervaringen en reacties van onze klanten plaatsen we op onze website, zowel positief als negatief. Zo kunt u zelf oordelen hoe betrouwbaar wij zijn.