Over Ons
Kies voor gemak en veiligheid

AS Toegangstechniek

AS Toegangstechniek is al meer dan 17 jaar dé specialist voor betrouwbare, degelijke en complete oplossingen als het gaat om poortautomatisering, toegangsoplossingen, slagbomen en verkeerspalen voor particulieren, bedrijven, instellingen en verengingen van eigenaren.

Wij bedenken samen met u de meest ideale oplossing als het gaat om poorten en hekwerk welke compleet op maat gemaakt worden waarbij ook de volledige installatie tot de mogelijkheden behoort. Voor een impressie en werkwijze van onze handgemaakte producten verwijzen wij u graag naar onze website van Klaassen Toegangscontrole.

Totaaloplossingen van A tot Z

Installatie en maatwerk

Het installeren van poortautomatiseringen is geen eenvoudige klus. De juiste materialen, precisie en een nauwkeurige programmering zijn de vereiste voor een veilig functionerend en storingsvrij systeem.

Indien u dit liever aan ons over laat zullen wij het installeren van A tot Z voor u verzorgen. Wilt u besparen op de installatie van uw poortautomatisering of slagboom? Dan kunt u natuurlijk zelf al een hoop voorwerk doen zoals de aanleg van lege leidingen en eventueel het trekken van de kabels.

Over Ons
Voor (zelf) installateurs en zakelijke afnemers

Laagste prijsgarantie

Uiteraard wilt u niet teveel betalen. AS Toegangstechniek hanteert daarom een laagste prijsgarantie. Wij passen onze prijs aan en nemen de bijbehorende voorwaarden over indien u elders poortautomatisering, verkeerspalen, slagbomen of garagedeuraandrijvingen voordeliger kunt vinden.

Omdat wij alleen kunnen concurreren met officiële verkooppunten van FAAC in Nederland zijn er enkele spelregels.